Információs táblák

CREATIVE STUDIO

Cégtáblák

Az első impulzus már parkoláskor éri ügyfelét az Ön üzletéről, irodájáról, vállalkozásáról. Egy egységes és esztétikus cégtábla, hirdető tábla, a bolt fala, a kirakat, a bejárat megjelenése fontos szerepet tölt be az arculatban, egy vállalkozás megítélésében. 

Világító táblák

Tegye üzletét, bemutatótermét még látványosabbá! Egy látványos reklámfelirat éveken keresztül ott lehet potenciális vásárlói szeme előtt, világító reklámfelirattal pedig éjszaka sem tűnik el onnan. Világító reklámfeliratok világítódobozok, és egyedi totemoszlopok segítenek kiemelkedni versenytársai közül. Ehhez kínálunk megoldásokat, kérje ajánlatunkat, tekintse meg referenciáinkat.

3D felirat

A céglogó plasztikus kivitelben, térhatású betűkből, könnyű alapanyagból készül és bármilyen felületre felszerelhető.

A fényreklám, világító reklám tábla, világító 3D felirat vagy totem oszlop nem csak sötétben biztosít látványos megjelenést.

Házszámtábla

Egyedi tervezésű, prémium minőségű házszámmal teheti felismerhetővé, egyedivé otthonát, lakását, ékköve lehet kerítésének, épülete bejáratának, homlokzatának.

Az egyszerű műanyagtól a szálhúzott és eloxált világító házszámtábláig bezárólag kínálunk megoldásokat.

Projekttábla

Az elmúlt időszak számtalan pályázatához készítettünk projekttáblákat, emlékeztető táblákat az A/4 től az A v. B típusú, oszlopos tábláig bezárólag műanyag, vagy kompozit lemezre, megfelelve a pályázati arculat előírásainak.

Ajánlatkérés

 

telefonon: +36 30 1544 101 / +36 73 481 845

üzenetben:

Adatkezelési tájékoztató

10 + 12 =