Mivel is foglalkozunk?

Nagyformátumú nyomtatás

Gondolkodjon nagyban! Már nem kell A4es vagy A3-as méretekhez igazodni. 

Az elmúlt időszak számos lehetőséget kínál a vizuális megjelenés irányában.

Roll Up, Banner, Molinó, Ponyva, Plakát formájában, így segítve a minél egyedibb megjelenést.

Online nyomdai szolgáltatás

Az online világban már szinte mindent rendelnek az internetről, legyen az ruha vagy műszaki cikk. Ezt a lehetőséget felajánlva rendelheted meg tőlünk is nyomdai anyagodat, hogy a lehető legkényelmesebben tudj akár felkészülni egy céges rendezvényre. Gyors és rugalmas házhozszállítással.

Póló feliratozás

Egyedi póló feliratozást vállalunk minden alkalomra, saját felhasználásra vagy ajándéktárgyként. A pólók jelképezhetik egy cég, vállalkozás, egyesület, alapítvány, iskolák összetartozását Emlékül szolgálhatnak különleges események, alkalmak során. Ha van egy jó ötlete, egyedi tervezési pólóját is megvalósíthatja.

Feliratozást, nyomást egyaránt vállalunk hozott, vagy általunk beszerzett anyagra.

 Mindkét esetben kérjen tanácsot kollégáinktól.

Dekorációs kivitelezés

Az első benyomás a legfontosabb. Az ügyfelek, vásárlók pár másodperc alatt eldöntik minket választanak-e vagy a konkurenciát, ezért fontos olyan milliőt teremteni, amely vonza az ügyfeleket. Esztétikus, tökéletes összhangó dekorációval segítünk hívogatóbbá, hangulatosabbá tenni kirakatát, irodáját. A bolt, iroda környezete nagy hatással lehet az értékesítés sikerére, ennek érdekében arra törekszünk, hogy kiemeljük és vonzóvá tegyük az Ön márkáját.

Kiállítási standok

Kiállításokon egyedi megjelenést szeretne? Kérje segítségünket! Kreatívan, egyedi berendezésekkel, háttérfalak kialakításával, berendezzük a rendelkezésre álló területet. A tervezéstől a megvalósításig segítjük ügyfeleinket.

Járműdekoráció

A leghatékonyabb reklám felület a mozgó reklám. Ha szeretné cégét bármikor és bárhol reklámozni, vagy csak autóját, robogóját díszíteni, mi elkészítjünk Önnek.

Világító reklámfelirat

Jól látható, modern, igényes reklámfelületet szeretne? Válassza a világító feliratokat, hiszen a fény, vonza a figyelmet! A világító táblák segítségével, a sötedés utáni órákban is biztosíthatja a cégének reklámozását.

Egy cégtábla önmagában is lehet esztétikus a falon, de ha van rá mód és lehetőség, akkor számos variáció áll rendelkezésünkre ennek megvalósításához. A fény vagy a mozgás mind olyan hatásfokozó ilyen esetben, amiből érdemes kihozni a maximumot. Csapatunk ebben tud segíteni!

Ajándéktárgyak

Fontos esemény közeleg, de nem tudja mit adjon szeretteinek? Egy személyre szabott ajándékkal mindig sikere lehet. 

Reklámeszközök

Közeleg egy rendezvényed, ahol céged megjelenne? Csapatunk hisz a vizuális megjelenés hatékonyságában, hisszük, hogy nagymértékben hozzájárulhatunk egy kampány, egy ügy sikeréhez. Ne felejts el ajándéktárgyakkal is készülni!


Gyere el hozzánk egy személyes találkozóra.
Ötleteljünk együtt!