Nyomtatás és dekor

CREATIVE STUDIO

Reklámanyagok - POS

Saját gyártói kapacitással képesek vagyunk rövid határidővel, versenyképes áron kiszolgálni ügyfeleinket különböző reklámelemekkel, Rollupokkal, zászlókkal mobil prezentációs eszközökkel.

A GraphX STÚDIÓ csapata több tíz éves tapasztalattal és saját gép­ és eszközparkkal rendelkezik a reklám­ és nyomdaipari kivitelezéshez, amely a cég sikerének, rugalmasságának biztos alapja.

Nagyformátumú nyomtatás

Gondolkodhatsz nagyban is! Az oldószeres (solvent) nyomtatás előnye az alacsony ár és a kiváló nyomtatási minőség melle a rendkívül jó ellenállóképesség az időjárással szemben. A tinta alapanyagra történő felvitelét követően az oldószer hatására beivódik az anyagba, ezzel lemoshatatlanná és UV állóvá teszi a nyomatokat. Minden nyomatunk élettartamát UV laminálással védjük. A nyomtatási minőség és tartósság rendkívül széles felhasználást tesz lehetővé kezdve a riccelt etikettől a komplett, egyedi grafikával készült járműcsomagolás elkészítéséig.

Dekorációs kivitelezés

Több évzedes run és szakmai tapasztalat birtokában állíthatjuk, hogy a legkülönbözőbb kihívásokkal is magabiztosan megbirkózunk, legyen szó járműdekorációról, kirakat vagy komplett üzletportál kialakításáról, kiállítói standok, belsőépítésze elemek elkészítéséről, telepítéséről. A minőség és precizitás nem csak választható plusz szolgáltatás!

Lézervágás-gravírozás

A lézervágás és gravírozás korunk egyik kiemelkedő technológiája, mely nagyban hozzájárul egy precíz, látványos dekoráció elkészítéséhez legyen az világító felirat, plexi termék, ajándéktárgy, faldekoráció, irányító tábla.

CNC formavágás

A számítógép vezérelte marógép lehetőséget biztosít egyedi elképzelések és formák kialakításában, ezzel is színesítve a reklámelemek megjelenését, külalakját. 3D feliratok készítése, termékhordozó formavágása esetén egyedi lehetőségeket kínál.

Ajánlatkérés

 

telefonon: +36 30 1544 101 / +36 73 481 845

üzenetben:

Adatkezelési tájékoztató

2 + 14 =